Follow by Email

Translate

Wednesday, October 7, 2015

Πώς να λύσει το Ευρωπαϊκό διακινούμενων κρίσης σε 5 βήματα

Η προσφυγική κρίση στην Ευρώπη δεν είναι τόσο δύσκολο να λυθεί. Το πρόβλημα είναι ότι η πραγματική λύση δεν θα ταιριάζει με το πολιτικό κατεστημένο της εξουσίας που είναι. Έχουμε αποσταγμένο τι πρέπει να γίνει μέχρι τις 5 απλά βήματα.

Σταματήστε τη χρηματοδότηση και τον εξοπλισμό των ανταρτικών ομάδων που προσπαθούν να ανατρέψουν την κυβέρνηση της Συρίας. Είναι καλά τεκμηριωμένο ότι τα όπλα ήταν να είναι στα χέρια της ISIS και των θυγατρικών της. Αυτό δεν είναι τίποτα, αλλά το χάος και την καταστροφή που προκλήθηκε. Τα χρήματα που διοχετεύονται σε αυτά τα σκιερά ενέργειες πρέπει να κατευθυνθούν αμέσως σε μια εντατική προσπάθεια ανασυγκρότησης.
Πίεση στην Τουρκία και την Ιορδανία για να κόψουν τις γραμμές ανεφοδιασμού της Ίσιδας, και να επιβάλλει κυρώσεις σε μια χώρα για να διευκολυνθεί η πώληση του πετρελαίου από το έδαφος είναι ένα ή επιτρέπει κεφάλαια ή εξοπλισμό για την επίτευξή τους. Κανένας στρατός δεν μπορεί να λειτουργήσει εάν αλυσίδας εφοδιασμού τους είναι σπασμένα. Δεν είναι τυχαίο αυτά τα δρομολόγια ξεκινούν από τουρκικά και της Ιορδανίας σύνορα.
Στηρίξτε την κυβέρνηση της Συρίας. Ένα ολόκληρο έτος των ΗΠΑ αεροπορικές επιδρομές στη Συρία έχουν αποτύχει εντελώς να καταστρέψει ή ακόμα και να αποδυναμώσει σημαντικά ISIS. Φυσικά, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η πραγματική στρατηγική δεν είναι να φέρει ISIS κάτω, αλλά να τους περιέχουν και να μπορέσουν σταδιακά να αποδυναμώσει Άσαντ. Εάν η Ουάσινγκτον είχε πραγματικά ήθελε να σταματήσει αυτή την ομάδα, θα πάρει μια ιδέα από τη Ρωσία και να παρέχει την συριακή κυβέρνηση με όπλα, εκπαίδευση και υλικοτεχνική υποστήριξη για να μπορέσουν να αναπτυχθούν πίσω ISIS. Αυτό σημαίνει ότι η Ουάσινγκτον και οι σύμμαχοί τους θα πρέπει να εγκαταλείψει επίσημα όλα τα σχέδια για μια αναγκαστική αλλαγή καθεστώτος. Μπορεί να μην αρέσει Άσαντ, αλλά η πλειοψηφία των πολιτών της υποστήριξης της Συρίας. Στην πραγματικότητα, έχει περισσότερη υποστήριξη στη χώρα του, που έχουν Ομπάμα και το Κογκρέσο των ΗΠΑ στην Αμερική. Και κατά διαστήματα, είχε περισσότερη υποστήριξη από το Κογκρέσο και Ομπάμα σε συνδυασμό. Κάθε κυβέρνηση που εγκαταστάθηκε μετά από μια ΗΠΑ υποστήριξαν την αλλαγή του καθεστώτος θα πρέπει να θεωρείται μια κυβέρνηση μαριονέτα και, ως εκ τούτου, δεν είναι η νομιμοποίηση για τη σταθεροποίηση της περιοχής. Αν χρειάζεστε απόδειξη γι 'αυτό, απλά κοιτάξτε το Αφγανιστάν ή το Ιράκ.
Παροχή άμεσης βοήθειας προς την ανοικοδόμηση των κατοικιών, των υποδομών και των επιχειρήσεων που καταστράφηκαν από τη σύγκρουση. Σε βραχυπρόθεσμο επίπεδο, προσωρινούς καταυλισμούς προσφύγων θα πρέπει να συσταθεί σε περιοχές έξω από τη ζώνη των συγκρούσεων, και τα τρόφιμα και ιατρικά προϊόντα αποστέλλονται σε τακτική βάση. Ναι, θα κοστίσει χρήματα, αλλά έτσι έχει τις πέντε χρόνια προωθώντας την αλλαγή καθεστώτος που δημιούργησε το πρόβλημα στην πρώτη θέση.
Πίσω στους πρόσφυγες από τις περιοχές αυτές σταθεροποιούνται. Είναι προς το συμφέρον κανενός να κατακλύσουν την Ευρώπη με στρατιές ανέργων προσφύγων. Αυτό θα οδηγήσει μόνο στην αύξηση των εντάσεων και την ενίσχυση των ξενοφοβικών κινημάτων. Αυτοί οι άνθρωποι δεν θα πρέπει να μεταμοσχευθούν στα γκέτο της Ευρώπης, που χρειάζονται τα σπίτια τους πίσω.

No comments:

Post a Comment

Comments are more than welcome on this blog! Please feel free to share your 2sense below.

ANYONE can post a comment here! There is not even word verification to hassle with, either!

By the way, if you know or have an idea as to why people rarely comment on this blog, please let me know!

Do you like my "Read if you're making assumptions about me" post?

Google+ Badge