Translate

Wednesday, October 7, 2015

Kako rešiti evropski krizni migrant v 5 korakih

Begunska kriza v Evropi ni tako težko rešiti. Problem je, da je prava rešitev ne bi ustrezala politično ustanovitev pooblastil, ki jih. Mi smo destilirali, kaj je treba storiti, dokler 5 preprostih korakih.

Ustavite financiranje in oboroževanje uporniške skupine, ki poskušajo strmoglaviti sirski vladi. Ugotovljeno je, da naj bi bili v rokah ISIS in njegovih podružnic orožje. To ni nič drugega kot kaos in uničenje je povzročil. Denar se funneled v teh senčnih operacije je treba takoj preusmerjeni na intenzivni prizadevanjih za obnovo.
Pritisk na Turčijo in Jordanijo zmanjšati dobavo linije ISIS, in naloži sankcije za države, za lažjo prodajo nafte iz je ozemlje ali omogočajo sredstva ali opremo za njihovo doseganje. Nobena vojska ne more delovati, če je njihova dobavna veriga pretrgana. Ni naključje, te poti se začne ob turških in jordanske meje.
Podpirajo sirsko vlado. Celo leto zračni napadi v ZDA v Siriji ni uspelo popolnoma uničiti ali celo bistveno oslabi ISIS. Seveda, to je zato, ker je realna strategija je, ne da bi ISIS dol, ampak da jih vsebujejo, in da se jim omogoči, da postopoma slabijo Asad. Če bi Washington res želela ustaviti to skupino bi jih sprejmejo namig iz Rusije in zagotavljajo sirsko vlado z orožjem, usposabljanje in logistično podporo, da bodo lahko obraste ISIS. To pomeni, da naj bi Washington in njegovi zavezniki uradno opustiti vse načrte za prisilno spremembo režima. Morda ni všeč Asada, vendar je večina državljanov Siriji podpore. Dejstvo je, da ima več podpore v svoji državi, da ima Obama in kongres ZDA v Ameriki. In v časovnih presledkih, je imel več podpore kot kongres in Obama v kombinaciji. Vsaka vlada, nameščene po podprla ameriško sprememba režima se bo štela za lutkovno vlado in zato ni legitimnost za stabilizacijo regije. Če potrebujete dokaz za to, samo poglej Afganistanu ali Iraku.
Zagotavljati neposredno pomoč za obnovo stanovanj, infrastrukture in podjetij zaradi konflikta uničenih. V kratkem času, je treba začasno begunska taborišča se ustanovi na območjih zunaj območja spopadov, hrana in medicinskih izdelkov, poslanih na redni osnovi. Da bo to stalo denarja, ampak zato ima pet let potiska spremembe režima, ki je ustvaril problem na prvem mestu.
Nazaj na beguncev iz teh območij ustalila. To je v interesu nikogar, da bi Evropo preplavil z množicami brezposelnih beguncev. To bo pripeljala le do povečane napetosti in okrepitev ksenofobičnih gibanj. Ti ljudje se ne smejo presaditi v getih v Evropi, ki jih potrebujejo njihovi domovi nazaj.

No comments:

Post a Comment

Comments are more than welcome on this blog! Please feel free to share your 2sense below.

ANYONE can post a comment here! There is not even word verification to hassle with, either!

By the way, if you know or have an idea as to why people rarely comment on this blog, please let me know!

Do you like my "Read if you're making assumptions about me" post?