Follow by Email

Translate

Wednesday, October 7, 2015

Miten ratkaista Euroopan kriisi siirtotyöläisten 5 vaiheessa

Pakolaisten kriisi Euroopassa ei ole niin vaikea ratkaista. Ongelmana on, että todellinen ratkaisu ei sovi poliittinen perustamista että vallanpitäjät. Olemme tislattu mitä on tehtävä, kunnes 5 helppoa vaihetta.

Pysäytä rahoitus ja viritys kapinallisryhmien yrittää kaataa Syyrian hallitus. Se on vakiintunut, että aseet olisivat käsissä ISIS ja sen tytäryhtiöt. Tämä on vain kaaosta ja tuhoa aiheuttanut. Rahoja funneled nämä varjoisa toiminnot olisi välittömästi ohjataan intensiivinen jälleenrakennukseen.
Paine Turkkia ja Jordanian leikata syöttölinjat ISIS, ja määrätä seuraamuksia maa myynnin helpottamiseksi öljyn on alueelta tai sallii varoja tai laitteita niiden saavuttamiseksi. Ei armeija ei voi toimia, jos toimitusketjuun on rikki. Ei ole sattumaa, näillä reiteillä alkaa Turkin ja Jordanian rajojen.
Tukea Syyrian hallitus. Koko vuoden Yhdysvaltain ilmaiskuja Syyriassa eivät ole täysin tuhota tai jopa heikentää huomattavasti ISIS. Tietenkin tämä on koska todellinen strategia ei tuoda ISIS alas, vaan sisältää ne ja jotta ne voivat vähitellen heikentää Assad. Jos Washington olisi todella halunnut lopettaa tähän ryhmään, he ottaisivat vihje Venäjältä ja antaa Syyrian hallituksen aseilla, koulutusta ja logistista tukea, jotta ne voivat kasvaa takaisin ISIS. Tämä tarkoittaa sitä, että Washington ja sen liittolaisten pitäisi virallisesti luopua kaikki suunnitelmat pakko järjestelmän muutos. He ehkä pidä Assadin, mutta suurin osa kansalaisista Syyrian tukea. Itse asiassa se on enemmän tukea maansa että Obama ja Yhdysvaltain kongressi on Amerikassa. Ja väliajoin, hänellä oli enemmän tukea kuin kongressi ja Obaman yhdistettynä. Jokainen hallitus asentamisen jälkeen Yhdysvaltain tuettu järjestelmän muutosta pidetään nukkehallitus eikä siis oikeutusta alueen vakauttamiseksi. Jos tarvitset todisteita tästä, katsokaa Afganistanissa tai Irakissa.
Antaa suoraa apua jälleenrakennukseen asuntojen, infrastruktuurin ja yritysten tuhoutui konflikti. Lyhyellä aikavälillä, väliaikaiset pakolaisleireillä tulisi perustaa ulkopuolisilla alueilla konfliktialueella, ja elintarvikkeiden ja lääkkeiden toimitetaan säännöllisesti. Kyllä se maksaa rahaa, mutta niin on viiden vuoden työntää vallanvaihdos joka loi ongelma ensiksi.
Takaisin pakolaisia ​​näiden alueiden vakiintunut. Ei ole kenenkään edun tulva Euroopassa massat työttömien pakolaisia. Tämä johtaa vain lisätä jännitteitä ja vahvistaa muukalaisvastaisia ​​liikkeitä. Nämä ihmiset ei pitäisi istuttaa ghetoissa Euroopassa, he tarvitsevat kotinsa takaisin.

No comments:

Post a Comment

Comments are more than welcome on this blog! Please feel free to share your 2sense below.

ANYONE can post a comment here! There is not even word verification to hassle with, either!

By the way, if you know or have an idea as to why people rarely comment on this blog, please let me know!

Do you like my "Read if you're making assumptions about me" post?

Google+ Badge