Translate

Wednesday, October 7, 2015

Hogyan lehet megoldani az európai migráns válság 5 lépésben

A menekült-válság Európában nem olyan nehéz megoldani. A probléma az, hogy az igazi megoldás nem felel meg a politikai létesítmény a hatalom. Már desztillált mit kell tenni le 5 egyszerű lépésben.

Megáll a finanszírozás és élesítés lázadó csoportok megpróbálja megdönteni a szíriai kormányt. Ez jól megállapítható, hogy ezek a fegyverek már kiöntött a kezében ISIS és leányvállalatai. Ez okozta semmit, csak káosz és pusztítás. Pénz kezelniük ezekbe árnyas műveletek azonnal meg kell átirányítja egy intenzív erőfeszítéseit.
Nyomás Törökország és Jordánia levágni ISIS ellátási útvonalak, és semmiféle szankciót azon ország értékesítését elősegítő olaj IS területén, vagy, hogy pénzeszközöket vagy anyagok elérni őket. Nincs hadsereg képes működni, ha az ellátási lánc megszakad. Ez nem véletlen, ezeken az útvonalakon kezdődik a török ​​és jordániai határon.
Támogatja a szíriai kormányt. Egy egész évben az amerikai légicsapások Szíriában már végképp nem, hogy elpusztítsa, vagy akár jelentősen gyengítik az ISIS. Természetesen ez azért van, mert az igazi stratégia nem, hogy az ISIS le, hanem az, hogy tartalmaznak, és lehetővé teszik számukra, hogy gyengítse Assad fokozatosan. Ha Washington valóban akarta megállítani ezt a csoportot, mert ők majd egy csipetnyi Oroszországból, és a szíriai kormány fegyverekkel, képzést és logisztikai támogatást megkapjanak ahhoz, hogy álljon ISIS vissza. Ez azt jelenti, Washington és szövetségesei kellene hivatalosan hagyjon fel minden terveket erőltetett rendszerváltás. Lehet, hogy nem tetszik Assad, de a többség a polgárok Szíria támogatja őt. Ami azt illeti, már több támogatást belül a hazáját, mint Obama, vagy az USA Kongresszusa Amerikában. És különböző időközönként ő volt több támogatást, mint a kongresszus és Obama együttvéve. Bármilyen kormány telepítése után egy amerikai mögött rendszerváltás fogják látni, mint egy bábkormány, és ezért hiányzik a legitimáció szükséges stabilizálja a térséget. Ha szüksége van bizonyíték erre, csak nézd meg Afganisztánban és Irakban.
Hogy közvetlen segítséget nyújtsanak újjáépíteni a lakhatás, az infrastruktúra és a vállalkozások által elpusztított a konfliktus. A rövid távú ideiglenes menekülttáborokban kell létrehozni kívüli területeken a konfliktus sújtotta övezetben, valamint élelmiszer és orvosi ellátás szállítottak rendszeresen. Igen ez pénzbe kerül, de így van az ötéves rendszerváltás nyomja, amely megteremtette a probléma az első helyen.
Térjen vissza a menekültek ezekre stabilizálódott régiók. Ez senkinek sem érdeke, hogy az árvíz Európában tömegesen munkanélkülivé menekültek. Ha így tesz, csak akkor vezet fokozott feszültséget, és erősíteni fogja az idegengyűlölő mozgalmak. Ezek az emberek nem kell átültetett gettók Európa, szükségük van az otthonukban vissza.

No comments:

Post a Comment

Comments are more than welcome on this blog! Please feel free to share your 2sense below.

ANYONE can post a comment here! There is not even word verification to hassle with, either!

By the way, if you know or have an idea as to why people rarely comment on this blog, please let me know!

Do you like my "Read if you're making assumptions about me" post?