Translate

Wednesday, October 7, 2015

Ako vyriešiť celoeurópsku krízovú migrujúci v 5 krokoch

Utečenec kríza v Európe nie je tak ťažké riešiť. Problém je v tom, že skutočné riešenie by nevyhovovala politické zriadenie právomocí, ktoré byť. Sme destiluje to, čo je potrebné urobiť, kým 5 jednoduchých krokov.

Zastavenie financovania a vyzbrojovania povstaleckých skupín, ktorí sa snažia zvrhnúť sýrsku vládu. Je dobre známe, že zbrane mali byť v rukách ISIS a jeho pridružených častí. To nie je nič iné ako chaos a ničenia spôsobil. Peniaze bytím prúdil do týchto pochybných operácií, by mali byť okamžite presmerovaný na intenzívne úsilie o obnovu.
Tlak na Turecko a Jordánsko znížiť zásobovacie linky ISIS, a uvaliť sankcie na krajiny s cieľom uľahčiť predaj ropy z je územia alebo umožňuje finančné prostriedky alebo vybavenie na ich dosiahnutie. Žiadna armáda nemôže fungovať, ak ich dodávateľský reťazec je prerušené. Nie je náhodou, tieto trasy začínajú na turecké a jordánskej hranice.
Podpora sýrsku vládu. Celý rok nálety amerických v Sýrii sa nepodarilo úplne zničiť, alebo dokonca výrazne oslabiť ISIS. Samozrejme, že to je preto, že skutočná stratégia nie je, aby ISIS dole, ale skôr ich obsahujú, a umožniť im, aby postupne slabnúť Assada. Ak sa Washington mal naozaj chcel prestať túto skupinu, oni by sa náznak zo strany Ruska a poskytnúť sýrskej vláde so zbraňami, školení a logistickej podpory, ktoré im umožnia rásť späť ISIS. To znamená, že Washington a jeho spojenci by mali oficiálne opustiť všetky plány na nútenú zmenu režimu. Možno nie ako Assad, ale väčšina občanov podpory Sýrie. V skutočnosti, to má väčšiu podporu vo svojej krajine, že Obama a Kongres USA majú v Amerike. A v intervaloch, mal väčšiu podporu, než Kongres a Obama v kombinácii. Každá vláda inštalovala po USA podporovali zmena režimu budú považované za bábkovú vládu, a preto nie je legitimita stabilizovať región. Ak potrebujete dôkaz tohto, stačí sa pozrieť na Afganistanu alebo Iraku.
Zabezpečiť priamu pomoc pri rekonštrukcii bývania, infraštruktúry a podnikov zničených konfliktom. V krátkodobom horizonte, dočasná utečenecké tábory by mali byť zriadené v oblastiach mimo zóne konfliktu, a potraviny a zdravotníckych výrobkov dodávaných na pravidelnom základe. Áno, to bude stáť peniaze, ale rovnako tak má päť rokov tlačí Zmena režimu, ktorý vytvoril problém v prvom rade.
Späť k utečencom z týchto regiónov stabilizovaný. Je to v nikoho záujme zaplaviť Európu s masami nezamestnaných utečencov. To povedie len k zvýšeniu napätia a posilniť xenofóbne hnutia. Títo ľudia by nemali byť transplantované v getách v Európe, je potrebné ich domovy späť.

No comments:

Post a Comment

Comments are more than welcome on this blog! Please feel free to share your 2sense below.

ANYONE can post a comment here! There is not even word verification to hassle with, either!

By the way, if you know or have an idea as to why people rarely comment on this blog, please let me know!

Do you like my "Read if you're making assumptions about me" post?