Translate

Wednesday, October 7, 2015

Kaip išspręsti į Europos migrantus 5 žingsnių krizę

Pabėgėlių krizė Europoje nėra taip sunku išspręsti. Problema yra ta, kad tikrasis sprendimas netilps dabartinę politinę personalo galią. Mes distiliuotas, ką daryti, kol 5 paprastais etapais.

Sustabdykite finansavimą ir užtaisymo iš sukilėlių grupių bando nuversti Sirijos vyriausybę. Jis yra plačiai pripažinta, kad ginklas buvo būti Izidės ir jos filialai rankose. Tai tik chaosas ir sunaikinimas sukelia. Pinigai nukreiptų į įtartinos veiklos, turėtų būti nedelsiant nukreipti į intensyvios rekonstrukcijos.
Ant Turkija ir Jordanija slėgis, atkirsti tiekimo linijas Izidės ir skiria nuobaudas šalims, siekiant palengvinti naftos pardavimą išvykti iš teritorijos arba išteklių ar įrangą, kad pasiektų juos. Nėra kariuomenė negali funkcionuoti, jei jų tiekimo grandinės yra pažeistas. Tai ne sutapimas, šie maršrutai prasideda Turkijos ir Jordanijos sienos.
Palaikymo Sirijos vyriausybę. Visus metus JAV oro smūgiams Sirija nepavyko visiškai sunaikinti ar net susilpninti žymiai ISIS. Žinoma, tai yra, nes nekilnojamojo strategija nėra pareikšti ISIS žemyn, o jiems plisti ir kad juos būtų palaipsniui susilpninti Assad. Jei Vašingtonas nėra tikrai norite sustabdyti grupę, jie būtų priimti iš Rusijos ir Sirijos vyriausybės užuomina suteikti ginklų mokymo ir logistinę paramą, kad jie galėtų augti atgal ISIS. Tai reiškia, kad Vašingtonas ir jo sąjungininkai turėtų oficialiai atsisakyti visų planų priverstinai pakeisti režimą. Jie gali nepatikti Assad, tačiau dauguma piliečių remia Siriją. Tiesą sakant, tai yra daugiau paramos savo šalies, kad B. Obama ir JAV Kongreso Amerikoje. Ir tarpais, turėjo daugiau paramos nei Kongrese ir B. Obamos ryšį. Kiekvienas vyriausybė įrengtas po to, kai JAV remia režimo pakeitimas bus laikomas lėlių vyriausybė ir todėl nėra teisėtumas regiono stabilizavimui. Jei reikia įrodymo, tiesiog pažvelgti Afganistane ar Irake.
Tiesiogiai teikiantis pagalbą būsto, infrastruktūros ir verslo pažeistų konflikto rekonstrukcijai. Per trumpą laiką, laikinų pabėgėlių stovyklose turi būti įsteigtos naujose teritorijose, už konflikto zonoje ir reguliariai tiekia maisto ir medicinos produktų. Taip, tai kainuos pinigus, tačiau ji yra penkeri metai, stumia režimo permainų, kuris sukūrė problemą į pirmąją vietą.
Atgal į pabėgėlių iš šių regionų stabilizavosi. Būtent Niekieno interesai nėra potvynių Europą su masių bedarbių pabėgėliams. Tai lems tik padidino įtampą ir stiprinti ksenofobijos judesius. Šie žmonės neturėtų būti persodinami į Europos getuose norite savo namus atgal.

No comments:

Post a Comment

Comments are more than welcome on this blog! Please feel free to share your 2sense below.

ANYONE can post a comment here! There is not even word verification to hassle with, either!

By the way, if you know or have an idea as to why people rarely comment on this blog, please let me know!

Do you like my "Read if you're making assumptions about me" post?