Translate

Wednesday, October 7, 2015

Kaip išspręsti Europos migranto krizę 5 žingsnių

Stop finansavimą ir užtaisymo sukilėlių grupių bando nuversti Sirijos vyriausybę. Jis yra gerai nustatyta, kad šie ginklai buvo baigiant Izidės ir jos dukterinių įmonių rankose. Tai sukėlė nieko, bet chaosas ir sunaikinimo. Pinigai nukreiptų į šių šešėliai operacijų turi būti nukreipiami į intensyvių pastangų nedelsiant.
Slėgio Turkija ir Jordanija atkirsti tiekimo maršrutų ISIS ir galimas sankcijas šaliai skatinti naftos telkinio pardavimą arba leisti naudotis lėšomis ar medžiagų jiems pasiekti. Nėra kariuomenė gali veikti, kai tiekimo grandinės yra pažeistas. Tai nėra atsitiktinumas, šie maršrutai prasideda Turkijos ir Jordanijos sienos.
Ji remia Sirijos vyriausybę. Daugelis iš mūsų oro antskrydžius Sirijoje metais turėjo tikrai ne sunaikinti arba smarkiai susilpninti ISIS. Žinoma, tai yra, nes strategija yra ne tiesa, kad ISIS žemyn, bet yra ir leisti jiems palaipsniui susilpninti Assad. Jei Vašingtonas tikrai norėjo sustabdyti šią grupę, nes jie Kraštutiniu atveju ir Rusija, ir Sirijos vyriausybę su ginklais, mokymo ir logistinę paramą gauti, siekiant paskatinti grįžti ISIS. Tai reiškia, kad Vašingtonas ir jo sąjungininkai būtų oficialiai atsisakyti visų planų priverstinai pakeisti režimą. Jūs negalite patinka Assad, tačiau dauguma piliečių jį remti Sirijoje. Tiesą sakant, tai yra daugiau paramos per savo šalies, nei Obama ar JAV Kongreso Amerikoje. Ir skirtingais intervalais, jis turėjo daugiau paramos nei Kongresas ir Obama kartu. Bet įdiegta po JAV už režimo vyriausybė bus žiūrima kaip į lėlių vyriausybės, todėl trūksta teisėtumo būtina stabilizuoti regioną. Jei reikia įrodymo, tiesiog pažvelgti Afganistane ir Irake.
Suteikti tiesioginę pagalbą atstatyti būsto, infrastruktūros sunaikino konflikto ir įmonėms. Trumpalaikiai laikina pabėgėlių stovyklos būti įsteigtos naujose teritorijose, už konflikto zonoje, taip pat maisto ir medicinos reikmenys reguliariai tiekia. Taip, tai kainuoja pinigus, bet tai penkerių metų pereinamasis paspauskite, kad sukūrė problemą į pirmąją vietą.
Pabėgėlių grąžinimas šiems regionams stabilizavosi. Būtent niekas suinteresuota Užpilkite bedarbių pabėgėlių mases Europoje. Tokiu atveju bus tik sukelti padidėjusios įtampos ir sustiprinti ksenofobijos judesius. Šie žmonės gali būti persodinami į Europos getuose, jie turi savo namus atgal.

No comments:

Post a Comment

Comments are more than welcome on this blog! Please feel free to share your 2sense below.

ANYONE can post a comment here! There is not even word verification to hassle with, either!

By the way, if you know or have an idea as to why people rarely comment on this blog, please let me know!

Do you like my "Read if you're making assumptions about me" post?