Translate

Wednesday, October 7, 2015

Cum de a rezolva migrantul European criză în 5 pași

Criza refugiaților în Europa nu este atât de dificil de rezolvat. Problema este că soluția reală nu s-ar potrivi stabilirea politică a puterilor care sunt. Am distilat ceea ce trebuie făcut până la 5 pași simpli.

Opri finanțarea și înarmarea grupurilor rebele care încearcă să răstoarne guvernul sirian. Este bine stabilit faptul că armele urmau să fie în mâinile ISIS și filialele sale. Acest lucru este nimic, dar a provocat haos și distrugere. Banii fiind canalizate în aceste operațiuni dubioase ar trebui să fie imediat redirecționat către un efort de reconstrucție intens.
Presiune pe Turcia și Iordania pentru a reduce liniile de alimentare ale ISIS, și să impună sancțiuni într-o țară, pentru a facilita vânzarea de petrol din este un teritoriu sau să permită fonduri sau echipament pentru a ajunge la ele. Nu armată nu poate funcționa dacă lanțului de aprovizionare este rupt. Nu este un accident aceste rute începe la frontierele turce și iordaniene.
Sprijinirea guvernului sirian. Un an întreg de lovituri aeriene americane în Siria au eșuat complet pentru a distruge sau chiar slăbi considerabil ISIS. Desigur, acest lucru se datorează faptului că strategia reală nu este de a aduce în jos ISIS, ci mai degrabă să le conțină și să le permită să slăbească treptat Assad. Dacă Washingtonul ar fi dorit cu adevărat să oprească acest grup, s-ar lua un indiciu din Rusia și să ofere guvernului sirian cu arme, formare și sprijin logistic pentru a le permite să crească din nou ISIS. Acest lucru înseamnă că de la Washington și aliații săi ar trebui să abandoneze oficial toate planurile pentru o schimbare de regim forțat. Ei nu s-ar putea plăcea Assad, dar majoritatea cetățenilor de sprijin Siriei. De fapt, ea are mai mult sprijin în țara sa că Obama și Congresul SUA au in America. Și la intervale, el a avut mai mult sprijin decât Congresului și Obama combinate. Orice guvern instalat după o ne-au sprijinit schimbare de regim va fi considerat un guvern marionetă și, prin urmare, nu este legitimitatea de a stabiliza regiunea. Dacă aveți nevoie de o dovadă a acestui fapt, doar uita-te la Afganistan sau Irak.
Acorde asistență directă reconstrucția locuințelor, infrastructurii și întreprinderile distruse de conflict. Pe termen scurt, taberele de refugiați temporare ar trebui să fie înființate în zonele din afara zonei de conflict, și produse alimentare și produse medicale livrate în mod regulat. Da, va costa bani, dar la fel are cinci ani de împingere schimbare a regimului care a creat problema, în primul rând.
Înapoi la refugiații din aceste regiuni stabilizat. Este în interesul nimănui să inunde Europa, cu mase de refugiați șomeri. Acest lucru va duce doar la creșterea tensiunilor și consolidarea mișcărilor xenofobe. Acești oameni nu ar trebui să fie transplantate în ghetourile din Europa, au nevoie de casele lor din spate.

No comments:

Post a Comment

Comments are more than welcome on this blog! Please feel free to share your 2sense below.

ANYONE can post a comment here! There is not even word verification to hassle with, either!

By the way, if you know or have an idea as to why people rarely comment on this blog, please let me know!

Do you like my "Read if you're making assumptions about me" post?