Translate

Wednesday, October 7, 2015

Kuidas lahendada kriisi Euroopasse rännanud 5 sammu

Pagulaste kriis Euroopas ei ole nii raske lahendada. Probleem on selles, et reaalne lahendus ei sobi praegune poliitiline süsteem võimsust. Meil on destilleeritud, mida teha, kuni 5 lihtsat sammu.

Peatage rahastamise ja relvastusele, mässuliste kukutamise Süüria valitsust. On üldteada, et relv pidi olema kätte ISIS ja selle tütarettevõtete. See on ainult kaos ja hävitamine põhjustas. Raha funneled kahtlase tegevuse tuleks kohe suunata intensiivne rekonstrueerimine.
Surve Türgi ja Jordaania, katkestas toiteliinide Isis ja karistada riike müügi hõlbustamiseks õli territooriumilt lahkuda või vahendeid või seadmeid, et saavutada neid. Ükski armee ei saa toimida, kui nende tarneahelas on kahjustatud. Ei ole juhus, nendel liinidel algavad piire Türgi ja Jordaania.
Toetada Süüria valitsus. Kogu aasta USA õhurünnakud Süürias on ebaõnnestunud täiesti hävitada või isegi nõrgendada oluliselt ISIS. Muidugi, see on, sest tõeline strateegia ei too ISIS alla, vaid sisaldavad neid ja et neil oleks võimalik järk-järgult nõrgeneb Assad. Kui Washington ei ole tegelikult tahad lõpetada rühm, nad vihjest Venemaa ja Süüria valitsust üles andma relvad, koolituse ja logistilist tuge, et nad saaksid kasvada tagasi ISIS. See tähendab, et Washington ja tema liitlased peaksid ametlikult loobuma kõikidest plaanidest sunnitud riigikorra muutmist. Nad ei pruugi meeldida Assad, kuid enamik kodanikke toetada Süüria. Tegelikult on see enam toetust oma riigis, et Obama ja USA Kongressi Ameerikas. Ja tagant, oli rohkem toetust kui Kongress ja Obama ühendus. Iga valitsus on paigaldatud pärast USA toetatud režiimi muutus pidada nukuvalitsus ja ei ole seetõttu legitiimsuse kogu piirkonna stabiliseerimisele. Kui teil on vaja tõendit selle, lihtsalt pilk Afganistanis või Iraagis.
Hoolitseda otsest abi eluasemete taastamise, infrastruktuuri ja ettevõtete kahjustatud konflikti. Lühiajalises perspektiivis, ajutised põgenikelaagrid tuleks luua valdkondades väljaspool tsooni konflikti ning toidu ja ravimite antakse regulaarselt. Jah, see maksab raha, kuid see on viis aastat vana surudes režiimi muutust, mis on loodud probleemi esiteks.
Tagasi põgenikud nendes piirkondades on stabiliseerunud. Ta ei ole kellegi huvides ei ole üleujutuste Euroopas masside töötute põgenikud. See toob kaasa ainult pingestab ja tugevdada ksenofoobsete liigutusi. Need inimesed ei tohiks siirdatud getodes Euroopa taha oma maja tagasi.

No comments:

Post a Comment

Comments are more than welcome on this blog! Please feel free to share your 2sense below.

ANYONE can post a comment here! There is not even word verification to hassle with, either!

By the way, if you know or have an idea as to why people rarely comment on this blog, please let me know!

Do you like my "Read if you're making assumptions about me" post?