Translate

Wednesday, October 7, 2015

Jak vyřešit celoevropskou krizovou migrující v 5 krocích

Uprchlík krize v Evropě není tak těžké řešit. Problém je v tom, že skutečné řešení by nevyhovovala politické zřízení pravomocí, které být. Jsme destiluje to, co je třeba udělat, dokud 5 jednoduchých kroků.

Zastavení financování a vyzbrojování povstaleckých skupin, kteří se snaží svrhnout syrskou vládu. Je dobře známo, že zbraně měly být v rukou ISIS a jeho přidružených částí. To není nic jiného než chaos a ničení způsobil. Peníze bytím proudil do těchto pochybných operací, by měly být okamžitě přesměrován na intenzivní úsilí o obnovu.
Tlak na Turecko a Jordánsko snížit zásobovací linky ISIS, a uvalit sankce na země s cílem usnadnit prodej ropy z je území nebo umožňuje finanční prostředky nebo vybavení k jejich dosažení. Žádná armáda nemůže fungovat, pokud jejich dodavatelský řetězec je přerušeno. Není náhodou, tyto trasy začínají na turecké a jordánské hranice.
Podpora syrskou vládu. Celý rok nálety amerických v Sýrii se nepodařilo zcela zničit, nebo dokonce výrazně oslabit ISIS. Samozřejmě, že to je proto, že skutečná strategie není, aby ISIS dolů, ale spíše je obsahují, a umožnit jim, aby postupně slábnout Assada. Pokud se Washington měl opravdu chtěl přestat tuto skupinu, oni by se náznak ze strany Ruska a poskytnout syrské vládě se zbraněmi, školení a logistické podpory, které jim umožní růst zpět ISIS. To znamená, že Washington a jeho spojenci by měli oficiálně opustit všechny plány na nucenou změnu režimu. Možná ne jako Assad, ale většina občanů podpory Sýrie. Ve skutečnosti, to má větší podporu ve své zemi, že Obama a Kongres USA mají v Americe. A v intervalech, měl větší podporu, než Kongres a Obama v kombinaci. Každá vláda instalovala po USA podporovaly změna režimu budou považovány za loutkovou vládu, a proto není legitimita stabilizovat region. Pokud potřebujete důkaz tohoto, stačí se podívat na Afghánistánu nebo Iráku.
Poskytovat přímou pomoc při rekonstrukci bydlení, infrastruktury a podniků zničených konfliktem. V krátkodobém horizontu, dočasná uprchlické tábory by měly být zřízeny v oblastech mimo zóně konfliktu, a potraviny a zdravotnických výrobků dodávaných na pravidelném základě. Ano, to bude stát peníze, ale stejně tak má pět let tlačí Změna režimu, který vytvořil problém v první řadě.
Zpět k uprchlíkům z těchto regionů stabilizovaný. Je to v ničím zájmu zaplavit Evropu s masami nezaměstnaných uprchlíků. To povede jen ke zvýšení napětí a posílit xenofobní hnutí. Tito lidé by neměli být transplantovány v ghettech v Evropě, je třeba jejich domovy zpět.

No comments:

Post a Comment

Comments are more than welcome on this blog! Please feel free to share your 2sense below.

ANYONE can post a comment here! There is not even word verification to hassle with, either!

By the way, if you know or have an idea as to why people rarely comment on this blog, please let me know!

Do you like my "Read if you're making assumptions about me" post?