Follow by Email

Translate

Wednesday, October 7, 2015

Miten kriisin ratkaisemiseksi Euroopan siirtotyöläisten 5 askelmaa

Pakolaisten kriisi Euroopassa ei ole niin vaikea ratkaista. Ongelmana on, että todellinen ratkaisu ei sovi nykyiseen poliittinen järjestelmä virtaa. Olemme tislattu mitä tehdä, kunnes 5 helppoa vaihetta.

Pysäytä rahoitus ja viritys kapinallisryhmien yrittää kaataa Syyrian hallitus. On yleisesti tunnustettu, että ase oli olla käsissä ISIS ja sen tytäryhtiöt. Tämä on vain kaaosta ja tuhoa aiheuttanut. Rahat funneled Epäilyttävistä tapauksista olisi välittömästi ohjata voimakas jälleenrakentamiseen.
Paine Turkin ja Jordanian katkaista syöttölinjat Isiksen ja määrättävä maita helpottamaan öljyn myynnin poistumasta alueelta tai resursseja tai laitteita niiden saavuttamiseksi. Ei armeija ei voi toimia, jos toimitusketjuun on vaurioitunut. Ei ole sattumaa, nämä reitit alkavat rajoilla Turkin ja Jordanian.
Tukea Syyrian hallitus. Kaikki vuoden USA ilmaiskuja Syyriassa eivät ole täysin tuhota tai jopa heikentää merkittävästi ISIS. Tietenkin tämä on koska todellinen strategia ei tuoda ISIS alas, vaan sisältävät niitä ja jotta ne voivat vähitellen heikentää Assad. Jos Washington ei todellakaan halua lopettaa ryhmään, he ottaisivat vihje Venäjältä ja Syyrian hallitusta toimittamaan aseita, koulutusta ja logistista tukea, jotta ne voivat kasvaa takaisin ISIS. Tämä tarkoittaa sitä, että Washington ja sen liittolaisten pitäisi virallisesti luopua kaikki suunnitelmat pakko järjestelmän muutos. He eivät ehkä pidä Assadin, mutta enemmistö kansalaisista kannattaa Syyriassa. Itse asiassa se on enemmän tukea maansa että Obama ja Yhdysvaltain kongressi Amerikassa. Ja väliajoin, oli enemmän tukea kuin kongressi ja Obaman yhteys. Jokainen hallitus asennuksen jälkeen USA tukee järjestelmän muutos katsotaan nukkehallitus eikä siis oikeutuksen alueen vakauttamista. Jos tarvitset todisteita tästä, katsokaa Afganistanissa tai Irakissa.
Joka antaa suoraa apua jälleenrakennukseen asuntojen, infrastruktuurin ja yritysten vahingoittanut konflikti. Lyhyellä aikavälillä, väliaikaiset pakolaisleireillä tulisi perustaa ulkopuolisilla alueilla konfliktialueella, ja elintarvikkeiden ja lääkkeiden toimitetaan säännöllisesti. Kyllä se maksaa rahaa, mutta se on viisi vuotta vanha ajaa järjestelmän muutos, joka loi ongelmia ensiksi.
Takaisin pakolaisia ​​näiden alueiden on vakiintunut. Se ei ole kenenkään etu ei tulva Euroopassa massat työttömien pakolaisia. Tämä johtaa vain lisääntyneeseen jännitteitä ja vahvistaa muukalaisvastaisia ​​liikkeitä. Nämä ihmiset ei pitäisi istuttaa ghetoissa Euroopassa haluavat talonsa takaisin.

No comments:

Post a Comment

Comments are more than welcome on this blog! Please feel free to share your 2sense below.

ANYONE can post a comment here! There is not even word verification to hassle with, either!

By the way, if you know or have an idea as to why people rarely comment on this blog, please let me know!

Do you like my "Read if you're making assumptions about me" post?

Google+ Badge