Translate

Wednesday, October 7, 2015

Kā atrisināt šo krīzi Eiropas migrējošiem 5 soļiem

Bēgļu krīze Eiropā nav tik grūti atrisināt. Problēma ir tā, ka īstais risinājums netiks piemērots pašreizējo politisko amatu varu. Mums ir destilēts, ko darīt līdz 5 soļiem.

Pietura finansējumu un apbruņot nemiernieku grupu mēģina gāzt Sīrijas valdību. Ir plaši atzīts, ka ierocis bija jābūt rokās ISIS un tās filiālēm. Tas ir tikai haoss un iznīcināšana izraisa. Nauda tiek piltuvveidīgs uz aizdomīgu darbību, būtu nekavējoties novirzīts uz intensīvu rekonstrukciju.
Spiediens uz Turciju un Jordāniju, lai nogrieztu piegādes līnijas Isis un uzlikt sodus valstīm, lai veicinātu naftas pārdošanu atstāt teritoriju vai līdzekļus vai aprīkojumu, lai sasniegtu tos. Nē armija nevar funkcionēt, ja to piegādes ķēde ir bojāta. Tā nav nejaušība, šie maršruti sākas pie robežām Turciju un Jordāniju.
Atbalsta Sīrijas valdību. Visu gadu ASV airstrikes Sīrija nav izdevies pilnīgi iznīcināt vai pat ievērojami vājināt ISIS. Protams, tas ir tāpēc, ka reālā stratēģija nav celt ISIS uz leju, bet gan satur tās un, lai tās varētu pakāpeniski vājināt Assad. Ja Vašingtona nav īsti vēlas pārtraukt grupu, viņi varētu veikt mājienu no Krievijas un Sīrijas valdību nodrošināt ieroču apmācību un loģistikas atbalstu, lai tās varētu ataugt ISIS. Tas nozīmē, ka Vašingtona un tās sabiedrotie ir oficiāli atteikties visi plāni piespiedu režīma maiņu. Tās var nepatikt Assad, bet lielākā daļa iedzīvotāju atbalsta Sīriju. Faktiski, tas ir lielāks atbalsts savā valstī, ka Obama un ASV Kongresu Amerikā. Un intervālos, bija lielāku atbalstu nekā Kongresa un Obama pieslēgumu. Katra valdība uzstādīts pēc ASV atbalstītas režīma maiņa tiks uzskatīta par leļļu valdības un tādēļ nav leģitimitāte uz reģiona stabilizācijā. Ja jums ir nepieciešams pierādījums par to, paskatieties Afganistānā vai Irākā.
Sniedz tiešu palīdzību rekonstrukcijas mājokļu, infrastruktūras un uzņēmējdarbības bojātas konflikta. Īstermiņā, pagaidu bēgļu nometnes būtu izveidotas reģionos ārpus zonas konflikta, un pārtikas un medicīnas produktu regulāri piegādā. Jā, tas maksās naudu, bet tas ir pieci gadi stumšanas režīma maiņas, kas radīja problēmu, pirmajā vietā.
Atpakaļ uz bēgļiem no šiem reģioniem ir stabilizējies. Tas ir neviens interesēs nav, lai pārpludinātu Eiropu ar masām bēgļu bezdarbnieku. Tas radīs tikai vēl lielāku spriedzi un pastiprināt ksenofobisku kustību. Šie cilvēki nedrīkst pārstādīt geto Eiropā vēlas, lai viņu mājas atpakaļ.

No comments:

Post a Comment

Comments are more than welcome on this blog! Please feel free to share your 2sense below.

ANYONE can post a comment here! There is not even word verification to hassle with, either!

By the way, if you know or have an idea as to why people rarely comment on this blog, please let me know!

Do you like my "Read if you're making assumptions about me" post?